Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Uutisia:

"Fingas on luotettava yhteistyökumppani kaasulaiteasioissa"

       -Antti Melanen,              AME Huolto

"Voin aina luottaa siihen, että Fingasilta saan tarvitsemani kaasulaitteet ja varaosat"

      Jukka Korhonen,                           HSY

 

Sivujen käyttö

1. Sivujen sisältö
 
Tällä sivulla esitetyt kuvat, logot, tuotemerkit jne. ovat Fingas Oy:n tai sen tavarantoimittajien omaisuutta. Mikäli tältä sivustolta halutaan kopioida tietoja, kuten kuvia tai tavaramerkkejä, on niiden käyttöön saatava lupa kyseisen tiedoston omistajalta. Fingas Oy:llä ei kaikissa tapauksissa ole valtuuksia myöntää lupaa tavarantoimittajiensa omistaman sisällön käyttöön.
 
2. Vastuunrajaus
 
Sivustojen sisältämä aineisto luovutetaan käytettäväksi sellaisena kuin se on. Fingas ei myönnä sivun sisällölle varsinaisia tai välillisiä takuita, mukaan lukien takuut kuranttiudesta tai siitä, että aineisto soveltuisi johonkin käyttötarkoitukseen tai siitä, että se ei loukkaisi kenenkään immateriaalioikeuksia. Niissä tapauksissa kun Fingas Oy:n www-sivuilla viitataan kolmannelle osapuolelle kuuluvaan sivuun, todetaan viittauksen olevan yksinomaan käyttäjiä varten tarjolle asetettu palvelu. Fingas ilmoittaa, ettei se sitoudu mihinkään tälläisestä sivusta, sen sisällöstä tai sisällön oikeellisuudesta seuraavaan vastuuseen.
 
Fingas ei vastaa mistään vahingosta, joka on johtunut tai jonka väitetään johtuneenn sivustojen sisältämän tiedon käyttämisestä tai siitä, ettei tieto ole ollut käytettävissä. Tähän luetaan mukaan muun ohessa epäsuorat vahingot ja seurannaisvahingot kuten liikevaihdon, tulon tai voiton menetys, toiminnan menetys tai tiedon menetys.
 
Edellä sanotun lisäksi Fingas ei anna takuuta siitä, että mikään sivustojen sisältämä tieto, kuten muun ohessa teksti, kuva, graafinen tiedosto tai linkki, on käytettävissä, oikeansisältöinen tai täydellinen. Fingas voi milloin tahansa siitä ilmoittamatta tehdä muutoksia tähän sivustoon tai sen sisältöön. Fingas ei ota vastuuta siitä, että sivustoa tai sen sisältöä pidetään ajan tasalla. Uusimman mahdollisen tiedon saamiseksi tulee aina ottaa yhteyttä Fingas Oy:n työntekijöihin.