Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Uutisia:

"Fingas on luotettava yhteistyökumppani kaasulaiteasioissa"

       -Antti Melanen,              AME Huolto

"Voin aina luottaa siihen, että Fingasilta saan tarvitsemani kaasulaitteet ja varaosat"

      Jukka Korhonen,                           HSY

 

Biokaasulaitteet

 

Tuotevalikoimaamme kuuluvat italialaisen Progecon biokaasun käsittelylaitteet, kuten erilaiset suodattimet, pesurit, kuivurit, rikin poistoyksiköt, liekinestimet, kaasuanalysaattorit ja lämmönvaihtimet sekä polttosoihdut. Progeco toimittaa biokaasulle  soveltuvat komponentit asiakkaan tarpeen mukaan yksittäisinä laitteina tai laajoina järjestelminä.

Lisätietoa Progeco biokaasulaitteisiin laitteisiin liittyen löytyy esitteet sivulla ladattavissa olevasta esitteestä. Laaja, käytännössä koko tuotepaletin käsittävä, katalogi on luettavissa tästä.

 

Myös monet valikoimamme putkistovarusteista soveltuvat käsitellylle biokaasulle. Esimerkiksi Kromschröder moottoriventtiilejä on käytössä useissa biokaasukohteissa Suomessa. Lisäksi Marchelilta löytyy erityisesti biokaasulle suunniteltuja suodattimia. Valikoimaamme kuuluvat myös Elgasin erityisesti biokaasulle suunnitellut virtausmäärämittarit.
 
Toimitamme biokaasuprojekteihin myös puhaltimia, paineenkorotuskompressoreita, varastointi-ratkaisuja, paineenalennuslaitteistoja ja käytönnössä mitä tahansa muuta, mitä projektiin tarvitaan.
 
Jos haluatte lisätietoja valikoimaamme kuuluvista biokaasulaitteista, ottakaa meihin yhteyttä!
 

Aktiivihiilisuodatin

Polttosoihtu

Ohjauspaneeli