Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Uutisia:

"Fingas on luotettava yhteistyökumppani kaasulaiteasioissa"

       -Antti Melanen,              AME Huolto

"Voin aina luottaa siihen, että Fingasilta saan tarvitsemani kaasulaitteet ja varaosat"

      Jukka Korhonen,                           HSY

 

Kaasuhälytysjärjestelmät - Tärkeät turvajärjestelmät kaikille kaasunkäyttäjille

 

GSW hälytinyksikkö 1-4 anturille

Kaasuhälytysanturi

GC- sarjan hälytyskeskus

Tiloissa, joissa kaasua käytetään, varastoidaan tai jossa putkistot kulkevat täytyy lakien ja asetusten mukaan olla toimiva kaasuhälytysjärjestelmä. Kaasuhälytysjärjestelmä on tärkeä osa siinä laitteistokokonaisuudessa, joka tekee kaasujärjestelmästänne turvallisen ja toimintavarman kaikissa olosuhteissa.

 

Edustuksiimme kuuluvat saksalaisen GWS:n laadukkaat kaasuhälyttimet ja hälytinkokonaisuudet. GWS hälytys-järjestelmät voidaan tarvittaessa esimerkiksi tilan koon perusteella varustaa 1 - 98 anturilla ja halutulla määrällä sireenejä ja hälytysvaloja. Hälytys voidaan myös ohjata eteenpäin prosessinohjausjärjestelmään tai muuhun vastaavaan tietojärjestelmään.

 

Toimitamme hälytysjärjestelmiä valvomaan myös muita kuin maa- ja nestekaasujärjestelmiä. Esimerkiksi prosessit joissa käytetään happea tai joihin voi kertyä häkää tai jotakin muuta haitallista kaasua, ovat hyvin tyypillisiä hälytysjärjestelmäkohteita. Uusien järjestelmien anturit kalibroidaan oikealle kaasulle jo tehtaalla, mutta toimitamme myös kalibrointikaasuja huoltotöitä varten.

Valikoimaamme kuuluvat myös helppokäyttöiset kannettavat vuodonilmaisimet.

 

Ota meihin yhteyttä, kun haluat lisätietoja kaasuhälytys-järjestelmistä ja GWS-tuotteista. Esitteet sivultamme löytyy myös lisätietoa GWS-kaasuhälytysjärjestelmistä.