Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Uutisia:

"Fingas on luotettava yhteistyökumppani kaasulaiteasioissa"

       -Antti Melanen,              AME Huolto

"Voin aina luottaa siihen, että Fingasilta saan tarvitsemani kaasulaitteet ja varaosat"

      Jukka Korhonen,                           HSY

 

Infrapunasäteilijät - Energiatehokas ratkaisu

 

 

MARK Infra HT säteilijä

MARK Infra HT säteilijä

HOAF AMTB 22

Infrapunasäteilylämmitys on energiatehokas ja miellyttävä tapa lämmittää suuria tiloja. Säteilijöiden energiatehokkuus perustuu siihen, että työpisteen olosuhteet voidaan pitää mukavina, ilman että suurta ilmamassaa täytyy turhaan lämmittää. 

 

Säteilylämmittimet soveltuvat erityisen hyvin suurten tilojen lämmitykseen, mutta säteilijä on erittäin hyvä valinta myös kohdelämmittimeksi. Kaasukäyttöisiä säteilylämmittimiä voidaan käyttää myös hyvin monissa erilaisissa prosesseissa, joissa kohdetta täytyy kuumentaa. Fingas on toimittanut säteilijöitä mm. asfaltin muokkaus-, teräksen lämpökäsittely- ja kalan savustusprosesseihin.

 

Fingas edustaa hollantilaisia MARK:ia ja HOAF Infrared Technologies:ia. MARKin valikoimaan kuuluvat keraamiset, erityisesti tilojen lämmitykseen soveltuvat säteilylämmittimet kun taas HOAF valmistaa prosessilämmitykseen ja esimerkiksi liikuteltavaksi kohdelämmittimeksi soveltuvia teräsverkkoisia säteilijöitä.

 

Lisäksi toimitamme asiakkaan tarpeen mukaan koottavia valmiita paketteja. Pakettiin voi sisältyä säteilijän lisäksi esimerkiksi kaasuletku, paineensäädin, letkurikkoventtiili ja/tai teräksinen suojakehikko. Lisäksi valikoimassa on liikuteltava, omilla jaloillan seisova säteilijä, joka on varustettu kaatumissuojalaitteella. Säteilijäpaketit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi rakennustyömaille.
 
 Kysy lisätietoja ottamalla yhteyttä Fingasiin.