Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Uutisia:

"Fingas on luotettava yhteistyökumppani kaasulaiteasioissa"

       -Antti Melanen,              AME Huolto

"Voin aina luottaa siihen, että Fingasilta saan tarvitsemani kaasulaitteet ja varaosat"

      Jukka Korhonen,                           HSY

 

Nestekaasusäiliöt

 

Tuotevalikoimamme on nyt täydentynyt nestekaasuprosessin alkupäähän, ja olemme ottaneet maahantuontiin saksalaisen GAM Heat GmbH:n Deltagaz nestekaasusäiliöt. Valikoimaan kuuluvat sarjavalmisteiset 6400 ja 9100 litran säiliöt sekä suuret säiliöt aina 100 000 litraan asti. Tarjolla on luonnollisesti sekä maanalaiset että maanpäälliset versiot säiliöistä. Deltagaz -säiliöt ovat eurooppalaisten standardien ja PED direktiivin mukaisia. Niissä käytetään aina tunnettujen valmistajien kuten RegO:n, SRG:n ja Rochesterin säiliötarvikkeita.
 

Sarjavalmisteiset säiliöt

Sarjavalmisteiset 6400 ja 9100 litran säiliöt ovat oikea valinta silloin kun kohteen kaasunkulutus on suhteellisen pientä, mutta pullopatteristo ei kuitenkaan enää riitä. Säiliöt varustellaan tehtaalla asiakkaan ja Suomessa sovellettavien standardien mukaisilla täyttö- ja tyhjennysyhteillä ja muilla säiliövarusteilla.
 

 

Pienessäkin kokoluokassa valittavana on säiliöt sekä maanalaiseen että maanpäälliseen asennukseen. Maanpäälliset säiliöt on aina varustettu tukevilla jaloilla ja säätä kestävällä korroosiosuojauksella, kun taas maanalaisissa säiliöissä on kestävämpi epoksipinnoite ja teräksinen venttiilien suojakupu vakiona.
 

 

Suuret säiliöt

Deltagaz -säiliöitä on saatavissa aina 100 000 litraan asti ja sitäkin suurempia jättiliäsiä on mahdollista erillisenä projektina toteuttaa. Kaikki säiliövarusteet voidaan valita yhteistyössä asiakkaan kanssa.
 

 

Voit ladata GAM Deltagaz -säiliöihin liittyvää materiaalia pdf muodossa kotisivumme osiosta esitteet. Kaikissa säiliöihin liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä myös Fingasiin.